Om Kirken

Gudstjenster i kirken

Gudstjenster i Kirken

RUDSVEDBY SPISER SAMMEN

Der er ikke spis sammen i december

Vi ses igen 2019

Gospel i kirken 13-12-2018 kl. 19.00

Kirke året

Kirkens Kalender

13 Dec

Torsdag d. 13. december kl. 19 inviteres der til gospel og Lucia-optog i Ruds Vedby Kirke.

Gospelkoncert med vestsjællands nyeste gospelkor, Kalundborg Gospel Choir.

Kom og hør hvordan det lyder, når 40 sangere sætter en glad og festlig gospelkoncert an.

Torsdag d. 13. december kl. 19 inviteres der til gospelkoncert i Ruds Vedby Kirke, hvor Kalundborg Gospel Choir vil synge julen ind.

Her vil man få mulighed for at høre gospel sunget på både engelsk og dansk, og mærke den glæde og varme som gospel giver.

Kalundborg Gospel Choir er et glad og humørfyldt kor, som består af sangere fra hele det vestsjællandske område. Koret har eksisteret i lidt mere end 3 år, og er åben for alle, der har lyst til at lære at synge gospel.

Kalundborg Gospel Choir synge julen ind og bagefter kommer Lucia-pigerne nede fra skolen og går Lucia-optog.

En stemningsfuld og festlig aften venter os – aftenen rundes af i sognegården med gløgg og æbleskiver og et par ekstranumre.

16 Dec
Gudstjenste kl. 09.00
16.12..2018
20 Dec