Om Kirken

Gudstjenster

Oplysninger om Gudstjenster -  Klik her

Høstgudstjenste

Billeder fra en super flot HØSTGUDSTJENESTE i søndags - meget flot pyntet kirke - dejlig prædiken af vores vikarpræst Carina Cosmer Andersen ? derefter skøn frokost i Sognegården - hvor vi efterfølgende holdte auktion over de medbragte grønsager, frugt, syltetøj mm ? Tak til alle som deltog - de mange penge går til sognets julehjælp

Se flere foto klk her

host2

host

Sogneudflugt 2018

Dejlig sogneudflugt, som Jette Rahbæk sammen med menighedsrådet havde sammensat, onsdag den 5 september - hvor turen gik til Fanefjord kirke med en super guide ?derefter Thorsvangs Danmarks samlermuseum - dejlig mad og spændende museum. ?På hjemturen gjorde vi holdt i Kalvehave havn hvor kaffe/øl/vand blev nydt inden turen gik hjemad ?

Se flere foto klk her

sogudflg2018

Sognegården i Ruds Vedby den 22. september 2018. Fra 10-13.00

Sorø Bibliotek & Bykontor drager til efteråret ud i kommunen og afholder en række familiearrangementer - og første stop på turen er Ruds Vedby, hvor vi for en stund indtager byens sognegård.

Til arrangementet kan I opleve:

- Bibliotekets store samling af brætspil.

- Sjove og lærerige lege, som er med til at udvikle og stimulere 0-3 årige børns sprog og ordforråd.

- Bliv introduceret til Bibliotekets store og varierede servicetilbud som ”Selvbetjening”, ”eReolen”, ”Filmstriben”, "Digitale Magasiner" og meget mere.

Vi glæder os meget til en hyggelig lørdag den 22. september fra kl. 10-13! Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding.

I kan læse mere om Tour de Sorø, og hvornår vi kommer til din by, på www.soroebib.dk.”

Konstitueret sognepræst Carina Gosmer Andersen

CGA kopiKonstitueret sognepræst Carina Gosmer Andersen
1. september og indtil den 30. november

mail: CGA@KM.DK
Tlf 40 10 38 33.
 og hun træffes pr. 1. september og indtil den 30. november på 40 10 38 33.

Hej, mit navn er Carina Gosmer Andersen og fra d. 1. september til d. 30. november 2018 er jeg konstitueret sognepræst ved Ruds Vedby Kirke, mens Marianne har studieorlov. Jeg blev ordineret i Roskilde Domkirke tilbage i september 2017, og har siden været i et barselsvikariat i Lynge og Vester Broby Kirker. Privat bor jeg i Rødovre og er gift med Jakob, og vi har tvillingedrenge, Halfdan og Viggo, på 3 tre år. Jeg glæder mig til at være en del af Ruds Vedby Kirke her i efteråret og til at møde jer alle. Bedste hilsner CarinaHej, mit navn er Carina Gosmer Andersen og fra d. 1. september til d. 30. november 2018 er jeg konstitueret sognepræst ved Ruds Vedby Kirke, mens Marianne har studieorlov. Jeg blev ordineret i Roskilde Domkirke tilbage i september 2017, og har siden været i et barselsvikariat i Lynge og Vester Broby Kirker. Privat bor jeg i Rødovre og er gift med Jakob, og vi har tvillingedrenge, Halfdan og Viggo, på 3 tre år. Jeg glæder mig til at være en del af Ruds Vedby Kirke her i efteråret og til at møde jer alle.
Bedste hilsner Carina

Kirke året

Kirkens Kalender

22 sep

Sognegården i Ruds Vedby den 22. september 2018. Fra 10-13.00

Til arrangementet kan I opleve:

- Bibliotekets store samling af brætspil.

23 sep

efterfølgende kirkekaffe i våbenhuset

27 sep

Torsdag den 27. sep kl 17-18.30 i Sognegården

”Ruds Vedby spiser sammen” Vi håber rigtig mange fortsat har lyst til at kigge forbi til hyggeligt samvær, hvor vi kommer hinanden ved.

Det er gratis at deltage.

Der vil være noget for børnene inden spisning, og efter spisning er børnene velkomne til godnatlæsning oppe i kirken.

Vi afholder den anden ”Ruds Vedby spiser sammen” Håber du/I har lyst til at være med – det handler nemlig om samvær.

Vi spiser sammen den sidste torsdag i måneden og det er gratis at deltage. Det bliver ikke tre retters menu, men mæt skal du nok blive 

Du skal tilmelde dig og dine  senest mandag den 24. september kl 14 til : Pia Sterregård tlf. 22 20 92 41 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Husk at melde fra hvis du ikke kommer. Det er synd at smide god mad ud

Vi ses.

30 sep