kl. 18.30
i Kirken

Bededagsaften

Bededagsaften er der traditonen tro stemningsfuld musikgudstjeneste i Ruds Vedby Kirke, hvor det denne gang er Selandia Brass Band, som medvirker i en mindre besætning.

Det bliver en dejlig aften kan vi love, med god musik og fællessang/salmer. Efter gudstjenesten går vi i Sognegården, hvor vi som traditionen byder, spiser varme hveder.

16. maj
kl. 18.00
i Sognegården

Sangaften

Det er sidste gang inden sommeren. Derfor starter vi kl. 18 med et stykke smørrebrød, derefter synger vi med/for fuld hals. Vi håber at se rigtig mange.

21. maj
kl. 10.30
Vester Broby

26. juni
kl. 16.30
fra Ruds Vedby Kirke

På vandrertur med Marianne og Andreas
og alle de andre

Tirsdag den 26. juni 2018 er det igen tid til ”pilgrimsvandring ”vi går denne gang fra parkeringspladsen ved Ruds Vedby Kirke over Kuglebjerg til Skellebjerg Kirke.
I Skellebjerg Kirke vil der være en lille andagt ved en af præsterne og bagefter en sandwich i graverboligen.
Vi går fra Ruds Vedby Kirke kl. 16.30.
Af hensyn til bestilling af sandwich – må du/I gerne melde jer til hos Marianne Agerholm mlt@km.dk eller på 58261136 – helst inden den 22. juni 2018.

27. juni
kl. 19.00
i Ruds Vedby Kirke

Koncert

Onsdag den 27. juni kl. 19.00 er der koncert ved kirkens organist Helge Andersen.
Vidste du, at kirkens organist også er komponist. Helge har komponeret en hel del musik som vi fra tid til anden nyder godt af i kirken.
Denne aften vil Helge spille flere af sine egne kompositioner.
Der er gratis adgang