Nyt hold mini-konfirmander starter den 1. maj 2018

Det er et tilbud til dig som går i 3. klasse, at du har mulighed for at blive minikonfirmand ved Ruds Vedby Kirke.

Minikonfirmand forløber over 5 gange, vi begynder den 1. maj 2018 og vil være i Ruds Vedby Kirke og sognegård. Fra kl. 14.15 til 17.00. Børnene hentes på Ruds Vedby Skole kl. 14.00.

Det afsluttes ikke med konfirmation, som ved konfirmation i 7. klasse, vi slutter dog af med en minikonfirmandgudstjeneste.

Minikonfirmand er et af folkekirkens tilbud til børn om, at blive lidt klogere på det med Gud og os på en jordnær og håndgribelig måde.

Det er ikke kedeligt at gå til minikonfirmand, vi skal dramatisere, lege, hygge, spise madder, drikke saftevand og lære en masse om blandt andet Jesus.

Har I forældre tid og lyst, er I meget velkomne til at være med ved minikonfirmandundervisningen eller kigge ind en gang imellem.

Vi spiser madder kl. ca. 15.00, hvor I er velkomne til en kop kaffe eller te, måske har I lyst til at komme til en kort gudstjeneste, sådan en holder vi nemlig hver gang oppe i kirken kl. ca. 16.30. Gudstjenesten er for alle.

Undervisningen varetages af præsterne Helle og Bente Viuf. Sognepræst Marianne Lekven Agerholm deltager i det omfang det øvrige arbejde tillader det. Har du spørgsmål, så ring eller mail endelig: 58 26 11 36 eller mlt@km.dk

Glæder os til at se dig.

Hjertelig hilsener fra os alle 3

Juniorkonfirmanderne (2014) har skrevet en bøn og sendt dem til himmels i balloner