Kirkens kalender

22 jul
Vi har fået biskoppen tilladelse til at aflyse gudstjenesten i Ruds Vedby Kirke den 22. juli 2018 under min sommerferie.
Så der er altså ingen gudstjeneste den 22. juli kl. 09.00 i Ruds Vedby Kirke.
29 jul
Gudstjeneste kl 10.30
29.07..2018

Den 29. juli er der kun morgenkaffe i våbenhuset - der er ikke morgenmad i Sognegården.

5 aug
Gudstjeneste kl 9.00
05.08..2018

efterfølgende

Kaffe og morgenbrød i sognegården

11 aug
12 aug
Gudstjeneste kl 10.30
12.08..2018

efterfølgende kirkekaffe i sognegården

Dåbsgudstjeneste den 11. august kl. 10.00

daabskandeDer er mulighed for at få ens barn døbt på en lørdag - den 11. august kl. 10.00 finder næste dåbsgudstjeneste på en lørdag sted. Kontakt præsten, hvis du vil have dit barn døbt - kontaktoplysninger finder du her

HavesEn aktiv kirke med mange forskellige aktiviteter

Ønske: Frivillige medarbejdere til hjælp

Hjælp os 4 - 8 gange på et år. Alt efter hvor meget tid du har

Bliv frivillig hjælper.......vi har brug for din hjælp

Alle mennesker har talenter og vi kan sagtens bruge nogle af dine også. Så er der noget du synes du er rigtig god til, måske er du en kreativ sjæl, en praktisk gris eller andet, så tøv ikke med at tage kontakt til undertegnede.

Vi har alle sammen mange gøremål og i en travl hverdag er det svært at få tid til at nå det hele - så hvis du siger ja til at være frivillig, så bliver du tildelt en præcis arbejdsopgave, hverken mere eller mindre - det vil blive tilstræbt, at der ikke trækkes for store veksler på nogen - for det er der ingen der kan holde til i længden.

Vi forventer at du er loyal overfor kirkens budskab, at du respekterer at det er en kirke du færdes i, i sprog, påklædning og væremåde og endelig har vi en aftale så overholdes den - begge veje omkring.

Har du lyst til at gøre noget for din kirke i Ruds Vedby, så kontakt Os.

Klik her for kontakt

"Ruds Vedby spiser sammen" holder sommerferie.

Vi starter op igen den 30. august kl. 17.00 i sognegården. Der er lagt tegneting, legetøj mv. frem til børnene på et af bordene, så de lege lidt, hvis de har lyst. Kl. 17.30 kommer maden på bordet, vi spiser et enkelt måltid mad. kl. 18.00 er der godnatlæsning i kirken for børn og voksne. kl. 18.30 er arrangementet slut.

Ruds Vedby spiser sammen er som udgangspunkt altid den sidste torsdag i måneden fra 17-18.30 og foregår i sognegård og kirke.

Babysalmesang stopper, da der kun er to mødre med børn pt.,
hvor meget vi end gerne vil fortsætte med babysalmesang, er 2 lige få nok.

I det øjeblik der er 5 tilmeldte, vil vi gerne udbyde babysalmesang igen.