Udflugter og pilgrimsture

03sep kl. 16:30

Pilgrimsvandring

Pilgrimsvandring fra 16.30

Med start i Skellebjerg og med Ruds Vedby som endemål.
Der …

03sep kl. 16:30

Der arrangeres jævnligt sogneudflugter og pilgrimsture fra kirken og ud i landet.

De fleste ture går til kulturelle og historiske knudepunkter, hvor vi får indsigt i vores fælles kultur fx med en guide.
Vi har besøgt kirker, slotte, museer, herregårde, naturparker og meget mere.

Der kommer løbende information om den næste tur, så hold dig opdateret her på siden eller ved at følge vores nyhedsbrev - klik her.

På tur med børnene?

Vi vil rigtig gerne lave udflugter for det yngre publikum og deres forældre, så børnene allerede tidligt kan få en fornemmelse af, hvordan vores land og kirke hænger sammen.

Hvis du har en god idé til et sted at tage hen eller en fortælling at berette om, og vil du måske selv være tovholder? Så kontakt vores kirke- og kulturmedarbejder, Henning, på ht@rudsvedbykirke.dk.