Tilmeld dig nyhedsbrevet her på siden


Tilmeld nyhedsbrevet

/ ( mm / dd )

Seneste nyt

Sommeren er godt i gang

I dag er det Sankt Hans, og sommeren er allerede over os med varme og lys. Med sommeren kommer også sommerferierne, og rundt om i landet går familier, politikere, skoler, institutioner, virksomheder og mange andre ned i...[mere]

Grønt lys for åbne døre

Efter mere end to måneders nedlukning grundet corona-virusset, har vi nu fået grønt lys til at genåbne kirken fra d. 18. maj med første gudstjeneste på Kristi Himmelfart d. 21. maj kl. 10.30. Vi har nu hold møde om genåbningen...[mere]

Udskydelse af møde om menighedsrådsvalget 2020

Dette forår, nærmere bestemt den 12. maj, skulle der være afholdt orienteringsmøder om det kommende menighedsrådsvalg 2020 landet rundt. På møderne skulle menighedsrådene orientere om deres arbejde og tidligt få en fornemmelse af...[mere]

Viser 1 til 3 af 5

Side 1

Side 2

Næste


Seneste nyhedsbrev

 

Nyhedsbrev august 2020
Ruds Vedby Kirkes Nyhedsbrev
August 2020
Sensommeren
Nu er årets sommerferier ved at synge på sidste vers, og i år har været helt særlig for os alle. I kirken har vi arbejdet på forskellige småprojekter over sommeren, men vi glæder os til igen at komme ordentligt i gang i løbet af efteråret, de første aktiviteter allerede i september.

Som noget af det første bliver der afholdt pilgrimsvandring fra Skellebjerg til Ruds Vedby Kirke d. 3. september. Der kan læses mere om pilgrimsvandringen på hjemmesiden. Der er seneste tilmelding d. 25. august til sognepræsten på mail mlt@km.dk

Mens sommeren synger på sidste vers bliver årets høst forhåbentlig bragt hjem, og det skal vi fejre med en høstgudstjeneste d. 13. september.

Nyt bogskab - Kom og byt en bog!

Som noget helt nyt har vi i Ruds Vedby Kirke besluttet, at vi vil opstille et bogskab, hvor alle i Ruds Vedby sogn er velkomne til at tage og give bøger - ganske gratis. Forslaget kom fra en af byens borgere, og vi var fra starten helt med på idéen!
Vores forhåbning med bogskabet er, at vi kan komme hinanden lidt mere ved, kan opdage eller genopdage god litteratur - og måske få sat nogle samtaler i gang.
Når bogskabet er klar, forhåbentligt en gang i august, kommer det i første omgang til at stå foran sognegårdens indgang, hvor der er lidt læ.

Vi glæder os til at præsentere skabet og se, hvordan I tager imod det!
Konfirmationerne i august
Nu nærmer tiden sig for årets forsinkede konfirmationer, som skulle have været fejret i maj, men blev udsat pga. corona-restriktionerne. Årets konfirmander har udvist en meget stor (påtvungen) tålmodighed, og vi håber, at der ikke er alt for mange, der er vokset ud af deres konfirmationstøj i løbet af ventetiden.

De nye datoer er søndag d. 16. og 23. august, begge dage kl. 10.30. Selvom det har været et kringlet forberedelsesforløb, tegner alt til at blive vældig festligt!
Gudstjenester i august
Se hele kalenderen på vores hjemmeside.
Retningslinjer for kirkegangen pga. af risiko for spredning af Covid-19
 
De opdaterede retningslinjer for kirkelige handlinger i Ruds Vedby Kirke er:
 • Har du symptomer på Covid-19, skal du blive hjemme.
 • Ved gudstjenester og bisættelser/begravelser i Ruds Vedby Kirke må der være op til 35 personer foruden personalet. Skulle det ske, at kirken allerede er fyldt op, kan man desværre blive afvist i døren.
   
 • Inde i kirken skal afstandskravet overholdes, og derfor skal vi holde minimum 2 meters afstand fra hinanden, da vi fortsat vil synge salmer.
   
 • Det betyder også, at man kun må sidde på de kirkebænke, hvor der er hynder (hver anden række).
   
 • Kun personer fra samme husstand må sidde tæt på kirkebænkene.
   
 • Præstens og graverens anvisninger på dagen skal efterkommes.
   
 • I våbenhuset er der håndsprit, som alle bedes benytte ved ind- og udgang.
Vi er glade for, at I er så gode til at trodse besværet ved de retningslinjerne og fortsat at være med til gudstjenesterne!
Ruds Vedby Kirkes facebookside
Ruds Vedby Kirkes hjemmeside
Skriv til redaktøren på:
ht@rudsvedbykirke.dk

Rudsgade 15D
4291 Ruds Vedby

Vil du ikke længere modtage nyhedsbrevet?
opdatér dine præferencer eller frameld nyhedsbrevet.