Tilmeld dig nyhedsbrevet her på siden


Tilmeld nyhedsbrevet

/ ( mm / dd )

Seneste nyt

Høstgudstjeneste i festligt selskab

Til Høstgudstjenesten 2020 havde vi fornøjelsen af at fejre gudstjeneste i selskab af Leisners Danseorkester. Efter gudstjensten var vi så heldige, at de gav en lille, men smuk og sjov koncert. Se et lille klip fra musikken til...[mere]

Et efterår i skyggen af corona

Sommeren er ved at lakke mod enden, og efteråret melder snart sin ankomst. Vi åbner så småt op for vores faste aktiviteter igen, men som følge af corona-virussets fortsatte tilstedeværelse er vi nødt til at operere med...[mere]

Sommeren er godt i gang

I dag er det Sankt Hans, og sommeren er allerede over os med varme og lys. Med sommeren kommer også sommerferierne, og rundt om i landet går familier, politikere, skoler, institutioner, virksomheder og mange andre ned i...[mere]

Viser 4 til 6 af 10

Forrige

Side 1

Side 2

Side 3

Side 4

Næste


Seneste nyhedsbrev

 

Nyhedsbrev september 2020
Ruds Vedby Kirkes Nyhedsbrev
September 2020
Nyt Kirkeblad ude nu!
Du kan finde kirkebladet i kirken, i sognegården og i Kirkens Korshærs butik (fra på mandag d. 31. august) eller ved at klikke ind på vores hjemmeside.

I kirkebladet finder du informationer om aktiviteter og gudstjenester fra september til 1. januar, kontaktoplysninger, opgaver for børn og barnlige sjæle, information om valget til menighedsrådet d. 15. september og mere nyt fra din lokale kirke!
Septembers aktiviteter
Nu er kirken igen kørende efter sommerferien. Allerede i den første uge, sker der ting, og resten af måneden byder på flere spændende aktiviteter.

D. 2. september kl. 14.30 starter Onsdagstræf op igen (se mere herunder).

D. 3. september fra kl. 16.30 bliver der afholdt pilgrimsvandring fra Skellebjerg kirke til Ruds Vedby Kirke. Efter vandringen er der en kort andagt og sandwich. Fristen for tilmelding er blevet ændret til d. 1. september, så man kan lige nå det! Skriv til sognepræsten på mail mlt@km.dk, hvis du vil med.

D. 13. september kl. 10.30 er der Høstgudstjenste, hvor vi sammen kan fejre og takke for, at høsten er i hus, vi fortsat kan få mad på bordet, og at sommeren 2020 nu er forbi. I år får vi besøg af Leisners Danseorkester, som efter gudstjenesten giver en halv times koncert. Det bliver med andre ord, meget festligt! 

D. 16. september kl. 19.30 er der Sangaften (se mere herunder).

D. 22. september kl. 19.00 er der koncert med sangerinde Linda Andrews og pianist Kristof Jan Jasik. Repertoiret til koncert byder på kendte og elskede klassikere samt Lindas egne kompositioner. Koncerten er gratis, men pga. corona-restriktioner, bliver man nødt til at skaffe billet ved at skrive en mail til ht@rudsvedbykirke.dk eller ringe på 2446 4038.

Bemærk, at vi til alle vores arrangementer sørger for at holde god afstand til hinanden og have sprit til rådighed, så vi kan overholde myndighedernes retningslinjer (se også beskrivelsen nederst i nyhedsbrevet).

Forsinket bogskab

Som annonceret i sidste nyhedsbrev er vi i gang med at få installeret et bogskab i Ruds Vedby. Det har imidlertid været mere besværligt, end vi havde regnet med, så derfor trækker processen ud - forhåbentligt kun til september!

Når bogskabet er klar, bliver det meldt ud på facebook og på hjemmesiden.

Vi glæder os fortsat til at præsentere skabet og se, hvordan I tager imod det!
Onsdagstræf og sangaften
Fra og med september lukker vi igen dørene op til onsdagstræf og sangaften i sognegården. Onsdagstræffet ligger som sædvanligt den første onsdag i måneden kl. 14.30. Og Sangaftenerne ligger den tredje onsdag i måneden kl. 19.30.

Til Onsdagstræffet d. 2. september kan du møde kirkens kirke- og kulturmedarbejder, Henning, som fortæller om sin baggrund og om nogle af de visioner, han har for kirkens kulturelle liv. Sammen med kirkens organist, Helge, vil vi derudover synge nogle gode sange.

Til Sangaftenen d. 16. september glæder Marianne Reiche sig til igen at synge og spille sange fra Højskolesangbogen. Det bliver som sædvanligt en hyggelig aften!

Bemærk, at vi grundet corona-restriktioner er nødt til at ændre på, hvordan vi kan mødes under samme tag, mens vi passer på hinanden.
Gudstjenester i september
Se hele kalenderen på vores hjemmeside.
Retningslinjer for kirkegangen pga. af risiko for spredning af Covid-19
 
De opdaterede retningslinjer for kirkelige handlinger i Ruds Vedby Kirke er:
 • Har du symptomer på Covid-19, skal du blive hjemme.
 • Ved gudstjenester og bisættelser/begravelser i Ruds Vedby Kirke må der være op til 40 personer foruden personalet. Skulle det ske, at kirken allerede er fyldt op, kan man desværre blive afvist i døren.
   
 • Inde i kirken skal afstandskravet overholdes, og derfor skal vi holde minimum 2 meters afstand fra hinanden, da vi fortsat vil synge salmer.
   
 • Det betyder også, at man kun må sidde på de kirkebænke, hvor der er hynder (hver anden række).
   
 • Kun personer fra samme husstand må sidde tæt på kirkebænkene.
   
 • Præstens og graverens anvisninger på dagen skal efterkommes.
   
 • I våbenhuset er der håndsprit, som alle bedes benytte ved ind- og udgang.
Vi håber, at der ikke igen kommer yderligere stramninger, og vi takker for jeres gode fællesskabsånd til gudstjenesterne!
Ruds Vedby Kirkes facebookside
Ruds Vedby Kirkes hjemmeside
Skriv til redaktøren på:
ht@rudsvedbykirke.dk

Rudsgade 15D
4291 Ruds Vedby