Du er her:

Grønt lys for åbne døre

Efter mere end to måneders nedlukning grundet corona-virusset, har vi nu fået grønt lys til at genåbne kirken fra d. 18. maj med første gudstjeneste på Kristi Himmelfart d. 21. maj kl. 10.30.

Vi har nu hold møde om genåbningen og er kommet frem til følgende retningslinjer i kirken:

• Ved gudstjenester og kirkelige handlinger i Ruds Vedby Kirke må der være op til 20 personer foruden personalet. Skulle det ske, at kirken allerede er fuld, kan man desværre blive afvist i døren.

• Inde i kirken skal afstandskravet overholdes, og vi skal derfor have minimum 2 meters afstand til hinanden, da vi stadig synger salmer.

• Det betyder også, at man kun må sidde på hver anden kirkebænk (hvor der ligger hynder).

• Kun personer som tilhører samme husstand kan sidde på samme kirkebænk.

• Præstens og graverens anvisninger på dagen skal efterkommes.

• Der er håndsprit i våbenhuset som alle bedes benytte sig af.

• Har du symptomer på Covid-19, skal du blive hjemme.

Vi glæder os til at se jer i kirken igen!

Del dette: