Du er her:

Bekendtgørelse af menighedsrådsvalg

I går, d. 15. september, havde vi valg til menighedsrådet i sognegården.

Følgende er den officielle bekendtgørelse:

Valg til menighedsrådet i Ruds Vedby – funktionsperiode fra 1. søndag i advent 2020 og 4 år frem.

Hermed bekendtgøres resultatet af valgforsamlingen i sognegården i Ruds Vedby af den 15. september 2020:

Følgende er valgt til menighedsrådet:

Bent Thyge Thygesen

Asger Bang Sørensen

Linda Maria Jørgensen

Ruth Toftebjerg Jensen

Alf Weismann

Lars Storgaard

Som stedfortrædere er valgt:

Vagn Starup Egekjær

Heike Klint Dalslet

Det skal samtidig bekendtgøres, at der er mulighed for at indgive en alternativ kandidatliste, den skal være følgende medlemmer af valgbestyrelsen i hænde senest den 13. oktober 2020; Sognepræst Marianne Agerholm, Sømarksvej 5, 4291 Ruds Vedby eller Ruth Jensen, Lindevej 4 B, 4291 Ruds Vedby

Ønsker man at indgive en alternativ liste skal der vælges 6 personer til menighedsrådet, hvis funktionsperiode tæller fra 1. søndag i advent 2020 og 4 år frem. Listen skal underskrives af 6 stillere.

Kandidatlisten skal udarbejdes på den af kirkeministeriet godkendte blanket – denne blanket kan fås ved henvendelse til sognepræst Marianne Lekven Agerholm eller ved download fra www.km.dk.

Del dette: