Bliv frivillig

I Ruds Vedby Kirke er det en erklæret mission at åbne kirken op for sognets indbyggere. Vi ønsker at der kommer et stærkt samarbejde mellem kirken, de frivillige og alle, der har lyst til at benytte de spændende ting, vi kan lave sammen.

Mange af de aktiviteter, der kan blive tilbudt i og omkring kirken er drevet af frivillige. Kirken hjælper gerne med nogle ressourcer, lokaler og andet, ligesom vi meget gerne vil være en del af udførelsen.

Hvis du har en god idé eller en passion, som du vil samle folk omkring i byen, eller hvis du har lyst til at gøre en forskel for dine medborgere og samtidig få skrevet nogle gode ord på CV'et, så kontakt kirkens kirke- og kulturmedarbejder, Henning Teglbjærg.

Kirke- og kulturmedarbejder

Henning Henau Teglbjærg