Sorggrupper

Har du mistet en, du elsker? Er livet svært at komme igennem? Kan du ikke genfinde glæden?

Alle mennesker oplever op og nedture gennem livet, og det er ikke i vores magt at forhindre sygdom, tab, død, savn og alle de følelser, der hiver i os. Det eneste, vi kan gøre, er at arbejde med sorgen og frustrationerne, så vi måske med lidt held og lidt hjælp kan lære at leve livet videre på trods eller på accept.

Folkekirken er én af de institutioner i Danmark, der tilbyder sjælesorg eller hjælp til at overkomme de mange følelser og udfordringer, vi kan møde, når vi har det allersværest. Her fra Ruds Vedby Kirke har vi derfor slået os sammen med andre dele af folkekirken, så også du kan få hjælp, trøst og støtte.